23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăTechDeputatul Daniel Fenechiu a demisionat din PPDD

Deputatul Daniel Fenechiu a demisionat din PPDD

Deputatul Daniel Fenechiu a anunțat, joi, că demisionează din PPDD, din cauza protocolului încheiat între partid și PSD, conform Hotnews.

"După patru ani și trei luni de devotament și sârguință, după ce am pus bazele și am reușit să facem din PPDD cel mai de succes proiect politic nou din România ultimilor ani, în numai trei luni de cârdăsie cu PSD, partidul nostru, adică una dintre principalele forțe politice a țării noastre, a ajuns o ruină", a arătat Fenechiu, într-un comunicat de presă.

Acesta spune că singura preocupare a conducerii PPDD este cea de ”a seca partidul de orice resurse mai poate acesta oferi”.

"Am luat decizia de a mă despărți de PPDD. Am luat această decizie astăzi, după ce în ultimele zile am discutat, ore în șir, cu sute de oameni ai organizației PPDD sector 4. Oameni ca și mine, ca toți cei care au crezut că se poate face politică pentru oameni, nu pentru politicieni. Oameni care, ca și mine, au fost înșelați. Oameni care, ca și mine, nu mai pot accepta situația", mai spune avocatul Fenechiu.

PSD și PPDD au semnat un protocol în luna iunie, un protocol valabil până la alegerile din 2016 menit să asigure majoritatea PSD în teritoriu după ruperea Uniunii Social Liberale.
 

Cele mai citite

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

Se oprește apa caldă în patru sectoare ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice primare, în zone din...

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă