15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechChiliman: Un candidat unic al dreptei poate să învingă candidatul stângii

Chiliman: Un candidat unic al dreptei poate să învingă candidatul stângii

Prim-vicepreședintele PNL Andrei Chiliman a declarat, marți seară, la B1 TV, că analizele făcute de PDL arată că un candidat unic al dreptei poate învinge candidatul stângii la prezidențiale.

”M-am întâlnit cu Iohannis acum vreo săptămână și ceva, i-am spus ce urmează să fac, mi-a expus și proiectul lui privind PNL, privind această fuziune. I-am spus că îl sprijin necondiționat. Nu am avut nicio discuție privind un posibil candidat unic”, a spus Chiliman.

”O să facem o analiză sociologică să vedem care candidat e cel mai bine plasat în așa fel încât să devină candidat unic al dreptei unite. Trebuie să știm să lăsăm toți de la noi în interesul public general. România are nevoie de un președinte de dreapta în următorii patru ani”, a afirmat liberalul.

”Dacă mecanismul și analiza sunt făcute corect, cel care are cele mai multe șanse trebuie să meargă mai departe. Analizele arată clar că un candidat unic al dreptei poate să învingă candidatul stângii”, a precizat Andrei Chiliman.

Totodată, liberalul este de părere că premierul Victor Ponta ”nu are de unde să strângă atâtea voturi încât să ajungă președinte”.

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă