4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialPoarta-ti feminitatea ca pe o podoaba de pret (P)

Poarta-ti feminitatea ca pe o podoaba de pret (P)

Un cantec celebru (si chiar retro) ne spunea ca traim intr-o lume a barbatilor. Astazi lucrurile nu mai stau chiar asa. Femeile au avut grija in ultimii ani – de cand si-au castigat libertatea de exprimare si de cand lupta constiincioase pentru egalitatea dintre sexe – ca lumea sa isi deschida incet-incet mintea si sa lupte impotriva prejudecatilor si a discriminarii sexuale.

Feminitatea este astazi privita dintr-o perspectiva noua, una oarecum similara cu puterea. Feminitatea inseamna arta de ramane delicata si frumoasa dar, in aceeasi masura, puterea de a lupta si obtine tot ceea ce iti doresti.

A fi femeie este mai mult decat a fi privita drept o creatura plapanda A fi femeie este o provocare careia trebuie sa-i faci fata zilnic. De la modul in care te imbraci, pana la modul in care iti porti tinutele de zi cu zi, feminitatea trebuie sa iti invaluie fiinta si sa-ti completeze stilul. Nu degeaba se spune despre cele mai celebre vedete de la Hollywood ca ”emana feminitate prin toti porii”. Evident, pana si cele mai puternice femei au micile lor secrete. Cum ar fi, de exemplu, sa reusesti sa iti pastrezi look-ul impecabil, indiferent de ocazia zilei.

Oare ce emana mai multa feminitate decat o rochie si o pereche de pantofi cu toc? Marilyn Monroe spunea ca poarta pantofi cu toc chiar si atunci cand duce gunoiul . Si nu degeaba a fost, este si va fi considerata sex-simbol.

Picioarele unei femei trebuie admirate. Intr-un mod seducator-elegant, fireste. Daca iti accesorizezi tinuta cu ciorapii modelatori Soft Touch semnati Diamond By Adesgo sau cu ciorapii modelatori cu efect de push-up Slim&Up tot de la Diamond By Adesgo, vei observa imediat diferenta. Pe langa faptul ca picioarele tale vor arata perfect, vei observa o diferenta in diminuarea oboselii picioarelor tale. Fie ca mergi mult pe jos, stai la birou sau petreci mult timp in picioare, ciorapii modelatori de la Diamond By Adesgo au efecte benefice multiple. Intai de toate, sunt conceputi special pentru a oferi picioarelor un efect modelator, extrem de necesar persoanelor care se confrunta cu celulita. Apoi, materialul de cea mai buna calitate si rezistenta se potrivesc perfect atat unui look casual cat si unuia elegant. Si, in cele din urma, faptul ca reduc disconfortul si oboseala reprezinta un mare atu pentru energia ta de zi cu zi.

Feminitatea ta merita valorificata, merita onorata. Fa-ti pe plac, fii feminina si bucura-te de viata indiferent de ‚lupta’ pe care o duci!

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă