24.8 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăSportVoinescu: Basescu il invita pe Geoana luni, la o dezbatere. Ponta: Avem...

Voinescu: Basescu il invita pe Geoana luni, la o dezbatere. Ponta: Avem programul facut pana joi

Mircea Geoana fuge de dezbatere, a acuzat purtatorul de cuvant al candidatului sustinut de PD-L. Traian Basescu i-a lansat o invitatie lui Mircea Geoana o dezbatere, astazi, luni, de la ora 19.00, transmite Realitatea TV.

Sever Voinescu a invocat faptul ca "cetatenii Romaniei au nevoie de o dezbatere intre cei doi candidati ramasi in cursa" si a tinut sa precizeze ca pana in acest moment nu a primit niciun raspuns din partea staff-ului lui Geoana.

"Astazi, presedintele Basescu ii lanseaza invitatia la ora 19.00. Presedintele Basescu ii transmite lui Mircea Geoana oriunde doreste, cu orice moderator.  Asteptam in orele care urmeaza o confirmare din partea staff-ului lui Mircea Geoana, referitoare la invitatia facuta", a anuntat Sever Voinescu.

Purtatorul de cuvant al candidatului PSD Mircea Geoana, Victor Ponta si consilierul prezidentiabilului Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu, se intalnescu luni dimineata la sediul Institutului pentru Politici Publice pentru a negocia detaliile unei confruntari intre cei pretendenti la Cotroceni.

Institutul pentru Politici Publice (IPP) ar urma sa prezinte detalii despre dezbaterea care ii va opune pe Traian Basescu si Mircea Geoana.

Victor Ponta a declarat luni, in contrapondere la afirmatiile lui Voinescu, ca acesta nu este prezent la discutiile staff-urilor si ca dezbaterea este programata pentru joi, pana atunci programul de campanie al lui Mircea Geoana fiind foarte incarcat.

 

"Domnul Basescu se apuca in fiecare zi de invitatii. Eu acum sunt la IPP alaturi de  colegii de la PDL si  la ora 12 o sa va anuntam, joi va fi dezbaterea, in ce conditii, unde si cum, absolut toate detaliile. Joi, la dezbatere vom discuta despre absolut toate temele care tin de presedinte. Va fi o dezbatere de mai lunga durata si acolo putem sa discutam despre tot. Daca domnul Voinescu si domnul Basescu tin neaparat sa ne strice tot programul, sa nu avem voie sa mergem nici azi la Ploiesti, nici maine la Timisoara, nici la Iasi, e o tactica pana la urma destul de neplacuta si de imorala, dar pana la urma e treaba lor", a declarat Ponta.

Cele mai citite

Premierul Slovaciei a fost externat. Robert Fico va primi îngrijiri medicale la domiciliu

Prim-ministrul slovac Robert Fico, rănit grav într-o tentativă de asasinat la începutul acestei luni, a fost transferat joi seara de la spitalul din Banská...

Programul complet al FITS 2024 este disponibil de astăzi!

Sibiu, 30 mai 2024 – Astăzi, la Teatrul Național „Radu Stanca”, a avut loc cea de a doua conferință de presă prilejuită de ediția...

Au început săpăturile pentru construirea Maternității Sf. Ioan, singura astfel de unitate medicală ridicată de la zero în București în ultimii 35 de ani

Sectorul 4 al Municipiului București continuă să investească masiv în infrastructura medicală a Capitalei, folosind fonduri europene nerambursabile. După ce în ultimele trei luni au...
Ultima oră
Pe aceeași temă