32 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăSportVoiculescu ii va audia pe Basescu si Tariceanu

Voiculescu ii va audia pe Basescu si Tariceanu

Senatorul PC Dan Voiculescu a declarat, astazi, dupa prima sedinta a comisiei parlamentare de ancheta privind suspendarea presedintelui, ca membrii comisiei au discutat posibilitatea audierii presedintelui Traian Basescu si a premierului Calin Popescu Tariceanu.

Comisia parlamentara comuna de ancheta infiintata ca urmare a propunerii de suspendare din functie a presedintelui Rominiei a stabilit, joi, in prima sa sedinta, regulamentul de functionare, care prevede ca sedintele vor fi publice, precum si programul de lucru.

Voiculescu a declarat ca membrii comisiei au discutat, astazi, despre posibilitatea invitarii la audiere a presedintelui Traian Basescu si a premierului Calin Popescu Tariceanu, insa asupra acestor puncte nu a fost luata o decizie.

“Am discutat si despre invitarea la audieri a premierului, probabil ca va fi chemat si premierul la audieri”, a afirmat el.

Senatorul PC a adaugat ca la secretariatul comisiei a fost deja inregistrata o cerere de audiere a presedintelui Traian Basescu, depusa de deputatul ex-PRM Nati Meir.

Voiculescu a spus ca, in cadrul discutiilor preliminare, membrii comisiei au tatonat o lista de posibili invitati la audieri, fara insa a fi formulata si o concluzie in acest sens.

Dintre posibilii invitati pentru audieri in cadrul comisiei, Voiculescu i-a nominalizat doar pe Basescu si pe Tariceanu.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Iohannis, în pericol. Rutte primește sprijinul Ungariei și Slovaciei pentru funcția de conducere a NATO

Ungaria și Slovacia și-au exprimat sprijinul pentru candidatura lui Mark Rutte la funcția de secretar general al NATO, un pas important pentru premierul olandez...

Creditul soției lui George Simion la Raiffeisen Bank a dispărut, după ce liderul AUR a propus boicotarea instituției

Declarația de avere cea mai recentă depusă de George Simion conține o anomalie financiară notabilă. După ce liderul AUR a îndemnat la boicotarea Raiffeisen...

TVR SPORT, lider de audienţă în timpul conferinţei naţionalei de fotbal, în topul canalelor de sport

Revenirea României la un turneu European după opt ani a adunat suporterii naționalei în fața televizoarelor. După victoria uriașă a României în fața selecționatei...
Ultima oră
Pe aceeași temă