22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăPoliticăCiucă speră ca militarii rezerviști să-l susțină în alegerile prezidențiale

Ciucă speră ca militarii rezerviști să-l susțină în alegerile prezidențiale

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, se așteaptă ca militarii în rezervă să-l susțină în activitatea lui politică.

Liderul PNL și-a exprimat această speranță într-un mesaj postat pe facebook, în ziua de 18 iunie 2024.

După cum se știe, Nicolae Ciucă este general în rezervă iar înainte să intre în politică a ajuns până la funcția de șef al Statului Major al Apărării, aceasta fiind cea mai înaltă funcție militară din Armata Română.

Mă bucură și mă onorează aprecierea și susținerea camarazilor mei în toate misiunile politice actuale și viitoare”

„O mare bucurie să îi întâlnesc astăzi pe membrii asociațiilor de militari în rezervă și în retragere din Dolj, aflați în vizită la Palatul Parlamentului. Mi-am revăzut, cu drag, foști colegi pe care i-am avut alături mulți ani și de care mă leagă amintiri plăcute din perioada începuturilor mele ca militar. Am vorbit despre condițiile pe care le au rezerviștii după greaua decizie de a ieși din viața militară activă. Ei au fost, decenii întregi, în slujba țării și își respectă jurământul dat chiar și după trecerea în rezervă. Pentru că știu că datoria lor este serviciul pentru România și români. Mă bucură și mă onorează aprecierea și susținerea camarazilor mei în toate misiunile politice actuale și viitoare”, a scris Nicolae Ciucă în mesajul postat pe internet.

Nicolae Ciucă va fi, aproape cu certitudine, candidatul PNL la funcția de președinte al României, în anul 2024.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă