17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportVladimir Putin: "Tandemul meu cu Medvedev a fost un instrument util pentru...

Vladimir Putin: “Tandemul meu cu Medvedev a fost un instrument util pentru guvernarea Rusiei”

Premierul rus, Vladimir Putin, a afirmat, luni, că tandemul său cu preşedintele Dmitri Medvedev s-a dovedit un instrument util pentru guvernarea statului rus, informează RIA Novosti, în pagina electronică.

 

“Faimosul tandem despre care se vorbeşte adesea a devenit cu adevărat un instrument eficient”, a spus Putin, care a vizitat o tabără pentru tineri din apropierea lacului Seliger, în regiunea rusă Tver, potrivit Mediafax.

“Îl ştiu de multă vreme pe Medvedev. Lucrăm mult împreună şi avem o viziune de principiu comună în legătură cu evoluţia ţării şi cu afacerile internaţionale. Totuşi, suntem diferiţi şi putem avea divergenţe de opinii”, a adăugat el.

“Însă ne-am creat un stil de lucru care ne permite să ne înţelegem şi să luăm decizii echilibrate”, a spus Putin.

Vladimir Putin a evitat însă să dea un răspuns clar în legătură cu eventuala sa candidatură la alegerile prezidenţiale din 2012. “În privinţa viitorului, acesta nu este prea îndepărtat. Vom discuta în curând şi despre proiectele noastre”, a adăugat el.

Cele mai citite

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă