30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportVIDEO Radu Berceanu, despre Antonie Solomon: Nu putem susţine un om care...

VIDEO Radu Berceanu, despre Antonie Solomon: Nu putem susţine un om care a stat şase luni la închisoare

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, marţi, la emisiunea “Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că nu poate susţine la alegeri o persoană care a stat la închisoare peste şase luni şi care are evident probleme cu justiţia.

Senatorul s-a referit la Antonie Solomon, care ar trebui să primească suportul PDL şi UNPR, în prisma protocolului de susţinere care ar urma să fie semnat de către cele două partide.

“Acum trei ani şi jumătate, Antonie Solomon a candidat din partea PDL şi a câştigat Primăria Craiova. Dar la vremea respectivă nu exista nicio problemă de justiţie, cu DNA. Domnul Solomon a stat la închisoare şase luni jumate. Bănuiesc că judecătorii respectivi au avut ceva prezentat de DNA în dosarul acela”, a explicat Berceanu.

Acesta a mai spus că în afară de susţinere, partidul care nu are primarul în funcţie trebuie să nici nu aibă un candidat.

“Noi am fost reţinuţi în toată această perioadă. A avut o declaraţie şocantă: eu sunt la PDL dar la alegerile următoare voi candida de la UNPR. Dânşii vor un protocol prin care unul dintre partide care are primarul în funcţie, obligatoriu toată lumea îl susţine pe ăla şi nu-şi pune candidat de primar”, a adăugat Radu Berceanu.

Cele mai citite

Săraca țară bogată. România continuă să importe gaze, deși avem producție proprie destulă

România a importat, în primele patru luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 493.200 tone echivalent petrol (tep), cu 13% mai...

Mai mulți deținuți au fost uciși în Rusia, după ce luaseră ostatici din rândul gardienilor

Forțele de intervenție au ucis în Rusia mai mulți deținuți, care luaseră ostatici câțiva gardieni. Incidentul s-a produs la un centru de arest preventiv din...

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Acesta a arătat că va candida...
Ultima oră
Pe aceeași temă