12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportUPDATE Silviu Prigoană şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei: Nu mă tem...

UPDATE Silviu Prigoană şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei: Nu mă tem de niciun contracandidat, eu sunt Silviu Prigoană

Candidatul PDL în cursa pentru Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, s-a înscris la Biroul Electoral în competiţia pentru Primăria Generală, arătând că, în cazul în care va câştiga, va rezolva problema câinilor fără stăpân şi se va îmbrăca în alb “direct la Măruţă în emisiune”, potrivit Mediafax.

Silviu Prigoană a venit însoţit de preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, şi de alţi membri ai partidului, printre care Costică Canacheu şi Ştefan Pirpiliu.

Întrebat de ce contracandidat se teme în cursa pentru funcţia de primar general al Capitalei, Prigoană a răspuns: “De niciunul. Eu nu am contracandidat, eu sunt Silviu Prigoană”.

Silviu Prigoană speră să iasă un număr cât mai mare de bucureşteni la vot şi a arătat că şi vremea ţine cu el “şi timpul îşi doreşte” ca el să fie primar general al Capitalei.

“Bucureştiul trebuie să fie o capitală europeană. Am intrat în campania electorală pentru că-mi doresc acest lucru, copiii mei să înveţe în ţară, să rămână în Bucureşti, să avem confortul cetăţeanului european”, a adăugat Prigoană.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă