12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportUdrea: Nu există omisiuni în declaraţia mea de avere

Udrea: Nu există omisiuni în declaraţia mea de avere

Elena Udrea, ministrul Turismului, spune că nu există niciun fel de omisiuni în declaraţia sa de avere. Realitatea.net a dezvăluit că au dispărut 7,7 milioane din declaraţia de avere a lui Udrea.

“Nu există omisiuni in declaraţia mea de avere. Cifrele înscrise reflectă în totalitate situaţia reală actuală. Diferenta dintre sumele din declaraţia mea de avere şi sumele din anunţurile de atribuire postate în SEAP provine din faptul că anumite contracte au fost executate doar parţial. Concret, la data depunerii declaraţiei mele de avere, contractele SC Clamari Impex Trading SRL cu spitalele Floreasca şi Fundeni au fost reziliate (primul – în data de 19.01.2010, iar al doilea – în data de 26.08.2010). Până la data rezilierii, cele două contracte au fost executate în proporţie de 16%, context în care valoarea lor finală se ridică la 6.496.516 lei, sumă pe care eu am si declarat-o public. Ca urmare a rezilierii contractului, nu vor exista plăţi ulterioare către societate, aşadar informatiile din SEAP nu mai sunt de actualitate, întrucât ele reflectă situaţia de la data atribuirii contractului, situaţie care între timp s-au modificat. Imobilul la care faceţi referire este trecut în declaraţia de avere, ca şi sumele provenite din vânzarea celor 4 apartamente situate în acest imobil”, explică Udrea într-un comunicat de presă.

Din 9,2 milioane de euro, sumă prevăzută în contractele cu spitalele de urgenţă din Capitală ale unei firme a soţului său, Elena Udrea a declarat doar 1,5 milioane. Ministrul Turismului spune că a luat cifrele din contabilitate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă