14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportTenisSorana Cîrstea, în turul trei la US Open. Cu cine se luptă...

Sorana Cîrstea, în turul trei la US Open. Cu cine se luptă pentru un loc în „optimi”

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea al turneului de Grand Slam de la US Open, după ce a învins-o pe rusoaica Ana Kalinskaia cu 6-3, 6-4.

Cap de serie numărul 30, Cîrstea s-a impus în 65 de minute şi şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Flushing Meadows. A mai atins această fază doar în 2009, 2019 și 2020.

Pentru un loc în „optimi”, Cîrstea se va duela cu Elena Rîbakina, care a beneficiat de retragerea australiencei Ajla Tomljanovic. Campioană la Wimbledon în 2022, Rîbakina nu a depăşit niciodată turul al treilea la New York. Kazaha a câştigat ambele meciuri anterioare cu Cîrstea, în 2020, la Doha, cu 3-6, 6-3, 6-1, şi în primul tur la Roland Garros, cu 6-0, 6-3.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Guvernul amână taxa pe lux până pe 30 aprilie

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor susținut de PNL, a anunțat, la finalul ședinței de Guvern de marți, că termenul pentru impozitul de 0,5% pentru clădirile...

Dan Petrescu, back in business! „Bursucul” s-a întors oficial la CFR Cluj. „Gata cu vorba, acum la treabă”

Deși stabilise să o preia pe CFR Cluj din sezonul următor, Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a grupării din Gruia mai devreme...
Ultima oră
Pe aceeași temă