21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportTenisJaqueline Cristian, calificare lejeră în „optimile” Transylvania Open

Jaqueline Cristian, calificare lejeră în „optimile” Transylvania Open

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimile de finală ale turneului Transylvania Open, care se desfășoară în această săptămână la Cluj-Napoca, după ce a învins-o în două seturi pe iberica Marina Bassols Ribera, cu 6-3, 6-2.

Iniţial, Jaqueline Cristian trebuia să o înfrunte pe compatrioata Miriam Bulgaru, dar aceasta a fost nevoită să se retragă chiar înaintea partidei, din cauza unei probleme medicale.

Venită din postura de „lucky looser”, Bassols Ribera s-a înclinat în fața tenismencei noastre după o oră şi 14 minute. Cristian a reuşit 4 aşi şi nu şi-a pierdut niciodată serviciul, salvând toate cele patru mingi de break pe care le-a avut iberica.

Pentru această prestație, Jaqueline Cristian va primi un cec de 4.040 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe daneza Clara Tauson.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă