15.3 C
București
luni, 23 mai 2022
AcasăȘtirile zileiDjokovic a pierdut apelul și este obligat să plece din Australia

Djokovic a pierdut apelul și este obligat să plece din Australia

Djokovic a pierdut apelul și este obligat să plece din Australia, anunță, duminică, presa internațională.

Decizia finală a Justiției din Australia s-a luat duminică, 16 ianuarie 2022. Ministrul australian al Imigrării, Alex Hawke, anunțase, vineri, că va retrage pentru a doua oară viza lui Djokovic. Imediat după aceea, sâmbătă, Djokovic a fost reținut din nou, în așteptarea deciziei instanței.

Avocații jucătorului de tenis au făcut apel împotriva deciziei de anulare a vizei. Apelul a fost însă respins. Sportivul sârb este obligat să plece din Australia și să achite cheltuieli de judecată.

Viza îi era necesară lui Djokovic pentru a juca în turneul Australian Open. Djokovic, numărul 1 mondial, trebuia să joace luni, 17 ianuarie, în prima zi a turneului.

Prin decizia finală a Justiției, Djokovic nu va mai putea intra în următorii trei ani în Australia.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă