15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSportStolojan: Ponta trebuie să clarifice privatizarea CFR Marfă

Stolojan: Ponta trebuie să clarifice privatizarea CFR Marfă

Victor Ponta, ca ministru interimar al Transporturilor, trebuie să clarifice procesul de privatizare a CFR Marfă, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, europarlamentarul PDL Theodor Stolojan, scrie b1.ro.

“Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor, trebuie să clarifice pentru opinia publică procesul de privatizare a CFR Marfă, lăsat în ceaţă totală de către fostul ministru Relu Fenechiu, pe care acum domnul Ponta şi domnul Crin Antonescu îl laudă ca fiind un ministru foarte competent”, a spus Stolojan.

Acesta cere o clarificare a situaţiei pentru opinia publică şi pentru pieţele de capital.

Citeşte şi  Fenechiu: M-am întâlnit cu premierul şi i-am predat mandatul de la Ministerul Transporturilor

“Domnul Ponta trebuie să explice de ce interesele de partid ale USL nu lasă managementul privat să poată funcţiona în aceste companii, de ce în România orice metodă a economiei de piaţă nu funcţionează atunci când e promovată de către guvern aşa cum trebuie”, a declarat Stolojan.

Pe de altă parte, acesta a spus că în cazul fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu justiţia îşi va urma mai departe cursul.

“Deranjantă este însă poziţia lui Victor Ponta, a lui Crin Antonescu şi a altor colegi din USL, care încearcă să ne demonstreze cât de competent a fost acest ministru, când, de fapt, sunt lucruri care s-au petrecut sub coordonarea Ministerului Transporturilor şi ridică mari semne de întrebare pentru investitorii străini, ca procesul de privatizare al CFR Marfă sau ca eşecul, imposibilitatea managementului privat la o serie de companii care ţin de acest minister”, a conchis Theodor Stolojan.

Cele mai citite

Accident grav pe DN 1, între un autoturism și un camion

Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă pe DN 1, în localitatea...

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...
Ultima oră
Pe aceeași temă