18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportSRS: Procurorii pot să verifice dacă ce spun este adevărat! Antonescu: vom...

SRS: Procurorii pot să verifice dacă ce spun este adevărat! Antonescu: vom vorbi cu el să vedem cu ce-şi susţine acuzaţiile

Sorin Roşca Stănescu a spus, joi seara, la Antena 3, că tot ceea ce a spus este adevărat şi verificabil. 

“Dacă este să-i răspund serios, pot să-i răspund în felul următor: FACIAS a depus un dosar penal cu toate datele respective în luna martie, la Parchet, cu număr de înregistrare, cu tot ce trebuie. Nimeni nu a dat un răspuns, ba mai mult Parchetul a spus că lucrarea s-a rătăcit undeva(…) Şi răspunde astăzi Traian Băsescu în stilul ăla pe care îl cunoaşteţi foarte bine”, a spus senatorul Sorin Roşca Stănescu”, a declarat SRS la Antena 3.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vântu: SRS a fost minţit

De asemenea, SRS, a mai spus că poate admite că plângerea penală făcută de FACIAS este neîntemeiată, că informaţiile de acolo sunt false, dar nu poate înţelege cât timp îi trebuia unui procuror pentru a afla acest lucru.

Despre acţiunea lui Sorin Roşca Stănescu, Crin Antonescu a spus la B1Tv că ”vom discuta săptămâna viitoare cu el să vedem cu ce-şi susţine acuzaţiile”

”Privesc cu reţinere aceste lucruri, însă nu aleg să le ignor. Vom avea o discuţie în grupul parlamentar cu Sorin Roşca Stănescu pentru a vedea dacă există elemente serioase legate de aceste lucruri pentru că atunci ar trebui să facem o comisie parlamentară, ceva”, a mai spus Antonescu.

”Nu m-aţi văzut sărind sau denunţând pe Băsescu sau pe alţii şi privesc cu reţinere, dar nu mă fac că nu le-am auzit”, a mai spus liderul PNL.

Citeşte şi: Băsescu: Documentele prezentate de Roşca Stănescu sunt false. Stolojan: O porcărie

La începutul luinii noiembrie, Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Sorin Roşca Stănescu, după ce senatorul PNL a declarat că preşedintele ar fi primit mită pentru susţinerea proiectului minier de la Roşia Montană.

În replică, SRS i-a transmis lui Băsescu să fie atent la conturile Seychelles. Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a continuat, marţi, atacurile la adresa preşedintelui Traian Băsescu, avertizându-l să fie atent la conturile pe care le-ar avea în Seychelles, inclusiv un cont cu depozite de la RCS-RDS.

Citeşte şi: Roşca Stănescu, un nou atac la Băsescu: Să fie atent la conturile Seychelles

“Celui care ieri m-a dat în judecată pentru că am spus, în calitate de senator PNL, câteva adevăruri scandaloase vizând legăturile frauduloase pe care le are cu Gold Corporation în afacerea Roşia Montană, îi atrag astăzi atenţia asupra propriilor sale conturi. Din străinătate. Depozite de bani în sucursale bancare situate în Seychelles. Banii din aceste depozite provin de la o serie de corporaţii. Cum ar fi: Asia Invest, Newmont Mining Corporation, Grupul Tester, Westport Communications, Upetrom Trading, Astalvi, Technostrate şi, fără doar şi poate, RCS-RDS”, a susţinut Sorin Roşca Stănescu.

Cele mai citite

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Timișoara a ajuns la spital după ce s-a autoincendiat

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofă municipiului Timişoara, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce s-a...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă