Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Otilia Badescu si-a reluat antrenamentele

Insuccesul inregistrat in cursa pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis de Masa a fost departe de a o demoraliza pe Otilia Badescu, inca una dintre cele mai bine clasate jucatoare ale noastre in ierarhia mondiala, locul 46 in lume. Chiar ...

Share

Rl online 0 comentarii

02.12.2005 - 00:00
Insuccesul inregistrat in cursa pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis de Masa a fost departe de a o demoraliza pe Otilia Badescu, inca una dintre cele mai bine clasate jucatoare ale noastre in ierarhia mondiala, locul 46 in lume. Chiar daca din cauza retragerii temporare din activitatea competitionala, pe durata campaniei electorale, a ramas fara un contract la un club din strainatate pe sezonul 2005-2006, Otilia Badescu si-a reluat antrenamentele. "Sezonul acesta este compromis, dar teoretic s-ar mai putea ivi ceva pentru retur, asa ca trebuie sa fiu pregatita", a spus ieri Otilia Badescu. De asemenea, sportiva se antreneaza pentru a participa la viitoarele competitii internationale. "Nu cred ca noua conducere a forului nostru de specialitate va refuza sa ma inscrie in competitiile internationale individuale ca pedeapsa ca m-am retras din echipa nationala a Romaniei. De fiecare data s-a spus ca trebuie incurajat tineretul, asa ca retragerea mea ar trebui privita ca o sansa in plus de afirmare pentru jucatoarele care vin din spate", a precizat Otilia Badescu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...