Moment de reculegere la meciul CSM Bucureşti - Barcelona pentru victimele atentatului din oraşul spaniol, soldat cu cel puţin 13 morţi şi peste 100 de răniţi

Sportivii echipelor de handbal masculin Barcelona şi CSM Bucureşti au păstrat, joi, un moment de reculegere pentru victimele atentatului terorist din oraşul spaniol, în urma căruia au murit 13 persoane, iar alte 100 au fost rănite.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 18.08.2017 - 00:31

Sportivii echipelor de handball masculin Barcelona şi CSM Bucureşti au păstrat, joi, un moment de reculegere pentru victimele atentatului terorist din oraşul spaniol, în urma căruia au murit 13 persoane, iar alte 100 au fost rănite. ISIS a revendicat atacul cu furgoneta din yona turistică La Rambla. Catalanii au purtat banderole negre pentru cei dispăruţi, potrivit DigiSport. 

Tigrii au câştigat partida amicală cu scorul 33 - 26, împotriva bucureştenilor. 

Catalanii au purtat banderole negre, după ce lor a fost lovit de atacuri teroriste, cu doar câteva ore înaintea partidei, care a fost precedată de un moment de reculegere
13 persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite, după ce o furgonetă a intrat în pietonii aflați în zona turistică La Rambla din Barcelona.  Doi atacatori au fost prinși de polițiști, unul dintre ei a fost omorât. Stat Islamic a revendicat atacul. Printre răniți, ar fi și un român.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...