21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportSever Voinescu: Opoziţia practică un limbaj jignitor

Sever Voinescu: Opoziţia practică un limbaj jignitor

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Sever Voinescu, a declarat luni că opoziţia practică un limbaj jignitor pe care PDL îl condamnă.

“Este inadmisibil să promovăm în limbajul dintre oamenii politici jignirile. PDL invită la dialog toate partidele politice şi media”, a spus Voinescu într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat dur pe şeful statului într-un discurs susţinut la Alexandria la lansarea strategiei USL pe agricultură. Recent şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a făcut beţiv pe Traian Băsescu.

Sever Voinescu a declarat că PDL continuă procesul de descentralizare în special în domeniul educaţiei şi sănătăţii. În ceea ce priveşte reorganizarea teritorială, deputatul PDL a declarat aceasta este în continuare pe agenda coaliţiei.

“Reorganizarea admininstrativ – teritorială trebuie făcută, dar în colaiţie există viziuni diferite despre harta admninistrativă”, a spus Voinescu.

Coaliţia a ales trei membrii din fiecare formaţiune pentru a forma o comisie care să continue discuţiile despre subiect şi să ajungă la o formulă care mulţumeşte pe toată lumea.

“Reorganizarea se va face prin hotărarea de guvern, există decizie politică unanimă în coaliţie”, a precis Voinescu.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...
Ultima oră
Pe aceeași temă