16 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportSever Voinescu: Mai sunt membru PDL?

Sever Voinescu: Mai sunt membru PDL?

Democrat-liberalul Sever Voinescu, a cărui excludere din PDL a fost dicutată, luni, în Biroul Permanent Naţional al partidului, se întreba, luni seară, daca mai este sau nu membru PDL.

“Am ajuns acasă acum 10 minute, obosit din cale-afară. Azi, nici n-am avut vreme să aflu ce s-a întâmplat cu mine. Ştie cineva să-mi spună ce a decis BPN al PDL în legătură cu mine? Mai sunt membru PDL?”, scria Sever Voinescu pe pagina personală de Facebook.

Mai mulţi lideri ai PDL au explicat, luni, referitor la excluderea lui Sever Voinescu din partid, că obiectivul formaţiunii politice nu este să dea afară pe cineva.

“Nu mă preocupă să dăm afară pe nimeni din partid. O să am o discuţie şi cu domnul Sever Voinescu, organizaţia de la Constanţa şi-a menţinut punctul de vedere, o să am o discuţie cu domnia sa, sunt şi alte sancţiuni, avem nevoie de toţi oamenii”, a precizat Vasile Blaga, înainte de şedinţa PDL, întrebat în legătură cu o eventuală excludere din partid a lui Sever Voinescu.

Citeşte şi Blaga, despre EXCLUDEREA lui Voinescu: Nu mă preocupă să dăm afară pe nimeni din partid

La rândul lui, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că în partid trebuie să aibă loc discuţii cu colegii care au păreri diferite faţă de conducere, iar cuvântul de ordine este strângerea rândurilor, nu să fie daţi afară oameni.

“Din punctul nostru de vedere, cred că PDL trebuie să aibă discuţii cu colegii noştri care au păreri diferite şi sunt convins că vor fi discuţii ale preşedintelui Vasile Blaga şi cu Sever Voinescu şi cu alţi colegi, dar cuvântul de ordine în PDL este să strângem rândurile, să facem echipă, şi nu să dăm oameni afară”, a spus Flutur, întrebat de excluderea lui Sever Voinescu.

Citeşte şi Flutur: Cuvântul de ordine în PDL e să strângem rândurile, să facem echipă, nu să dăm oameni afară

Amintim că, săptămâna trecută, prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda l-a acuzat pe Sever Voinescu de “trădarea” partidului şi a susţinut că singurul lucru pe care îl poate cere acesta este să fie dat afară, Voinescu replicând: “Cine e acest Cezar Preda? Ca să-l pot băga în seamă trebuie întâi să mă asigur că există. Există?”.

Preda l-a acuzat pe Voinescu de faptul că în campania electorală a susţinut candidatura fostului deputat PDL Maria Stavrositu chiar şi după ce aceasta a decis să candideze din partea PPDD.

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc i-a sfătuit pe membrii partidului să se adune, nu să se excludă, şi le-a reamintit că adversarii sunt în afara PDL, nu în interior.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă