24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportŞeful deputaţilor, despre moţiunea de cenzură depusă de PNL: Este prost...

Şeful deputaţilor, despre moţiunea de cenzură depusă de PNL: Este prost scrisă, va strânge doar 190-200 de voturi

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor,  a declarat, sâmbătă, că moţiunea de cenzură este “prost scrisă” şi va strânge doar 190-200 de votanţi, informează Mediafax.

Întrebat dacă PSD are emoţii la moţiunea de cenzură, având în vedere şi cererea de începerea urmăririi penale a lui Victor Ponta, Zgonea a spus: “Credeţi că există o schimbare de atitudine referitoare la moţiunea de cenzură? Credeţi că ar fi un partid care, fiind la guvernare, cu o guvernare atât de eficientă, ar vota altfel decât împotriva unei moţiuni de cenzură şi prost spusă, scrisă? Credeţi că vreunul dintre cei care au susţinut în ultimii trei ani guvernarea şi care se laudă cu nişte cifre, realizări impresionante, ar fi în stare să voteze o moţiune numai pentru că dumeavoastră faceţi o legătură între trei –patru evenimente care eu cred că nu sunt corelate între ele?“.

El a adăugat că nu crede că moţiunea va strânge mai mult de 190-200 de votanţi, moţiunea fiind “un exerciţiu de imagine” căruia nu-i vede rostul.

PNL a depus, vineri, la Parlament moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Ponta, anunţul fiind făcut de prim-vicepreşedintele liberal Teodor Atanasiu.

Birourile Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului vor fi convocate, luni, la ora 13.00, pentru a stabili procedura în cazul moţiunii de cenzură depuse de PNL, a anunţat, vineri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. 

 

Cele mai citite

Se oprește apa caldă în patru sectoare ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice primare, în zone din...

Cutremur în sudul Italiei! Sute de locuitori au fost evacuați

Aproximativ 140 de deținute dintr-o închisoare de femei de lângă Napoli au fost evacuate pentru evaluări structurale, în timp ce zeci de clădiri de...

Toni Kroos pune ghetele în cui. “Gata cu Real, gata cu fotbalul”

Legendarul Toni Kroos a făcut marele anunț. Mijlocașul Realului se retrage din fotbal, după EURO 2024, potrivit spuselor sale. Fotbalistul german Toni Kroos, în vârstă...
Ultima oră
Pe aceeași temă