12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportŞedinţa PDL, reluată.Toader şi-a cumpărat un nou pachet de ţigări şi speră...

Şedinţa PDL, reluată.Toader şi-a cumpărat un nou pachet de ţigări şi speră să-i ajungă până la final

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost reluată, la ora transmiterii acestei ştiri, după o pauză de câteva minute, în care aproape toţi liderii democrat-liberali au mers la toaletă, iar Mircea Toader şi-a cumpărat un nou pachet de ţigări pe care speră să nu îl termine în a doua parte a reuniunii, potrivit Mediafax.

În timpul pauzei, aproape toţi liderii au spus că şedinţa este în derulare şi că nu pot face declaraţii.

Ei au refuzat să precizeze oficial care au fost varaintele supuse votului până acum.

Întrebată care au fost variantele supuse votului la şedinţa Colegiului Director, Udrea le-a spus ziariştilor: “Vă lămureşte preşedintele partidului”.

În schimb, Mircea Toader a spus că şi-a cumpărat un nou pachet de ţigări pe care speră să nu îl termine în a doua parte a şedinţei.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă după ce atât varianta organizării unui congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, cât şi varianta cu alegerea unui BPN interimar cu Emil Boc preşedinte în continuare au căzut la vot, au declarat surse din PDL.

Surse din partid au declarat pentru MEDIAFAX că în şedinţa Colegiului Director al PDL au fost supuse la vot două variante.

Una dintre acestea viza depunerea mandatului întregii conduceri a partidului, în frunte cu preşedintele Emil Boc, şi organizarea unui congres extraordinar.

Cealaltă presupunea menţinerea lui Emil Boc în funcţia de preşedinte al partidului şi alegerea unui Birou Permanent Naţional interimar, la o şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare.

Ambele variante au căzut însă la vot, au relatat pentru MEDIAFAX sursele citate.

După acest moment, şedinţa Colegiului Director a fost întreruptă pentru o pauză, după cinci ore de la debut.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă