18.9 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeSportFotbalS-a răzgândit! Dan Petrescu nu mai vrea selecționer la naționala de fotbal!

S-a răzgândit! Dan Petrescu nu mai vrea selecționer la naționala de fotbal!

Subiectul desemnării lui Dan Petrescu în funcția de selecționer pentru naționala de fotbal a fost tranșat luni de președintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj.
El a anunțat într-o scurtă declarație, pentru site-ul clubului, că cele două părți au decis să continue colaborarea.

Prin acest anunț, practic, Dan Petrescu spune că a declinat oferta primită de la Federația Română de Fotbal de a prelua frâiele echipei naționale.

„În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu, au decis să continue împreună proiectul început la CFR Cluj. Ne bucurăm, suntem fericiți, e un antrenor în care avem încredere și un om de cuvânt, așa cum am mai spus-o.”, a spus președintele ardelenilor, Cristian Balaj, conform rfi.ro.

Dan Petrescu a refuzat postul de selecționer la naționala de fotbal a României și va continua la CFR Cluj

Referindu-se la performanțele clubului pe care îl conduce, Balaj a mai spus: „A fost un sezon greu, cu multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp. Din competițiile europene ne-am fi dorit mai mult. În schimb în campionatul intern am bătut recorduri și am avut multe meciuri câștigate în ultima perioadă, fără gol primit. Felicităm jucătorii, staful tehnnic, mulțumim suporterilor care au fost alături de noi și lucrăm în continuare, împreună și cu Dan Petrescu, preocupați pentru a avea un sezon mai bun, anul viitor, în competițiile europene, în mod special.”

Cristian Balaj, a transmis și un mesaj de sfârșit de an: „Suporterilor și tuturor persoanelor din fotbalul românesc, acționarilor, sponsorilor, tuturor celor care sunt implicați în acest fenomen fotbalistic, le dorim să aibă sărbători frumoase și un sincer La mulți ani!”

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vinetele siciliene alla parmigiana, cea mai bună alegere pentru prieteni sau familie

 Reţeta de vinete siciliene „alla parmigiana”. Vinetele siciliene, vinete alla parmigiana sau parmigiana di melanzane reprezintă unul dintre cele mai bune preparate clasice...

Vinetele siciliene alla parmigiana, cea mai bună alegere pentru prieteni sau familie

 Reţeta de vinete siciliene „alla parmigiana”. Vinetele siciliene, vinete alla parmigiana sau parmigiana di melanzane reprezintă unul dintre cele mai bune preparate clasice...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies