20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCristi Balaj este noul președinte al CFR Cluj

Cristi Balaj este noul președinte al CFR Cluj

Cristi Balaj a ajuns președinte al celor de la CFR Cluj. Fostul mare arbitru a fost prezentat oficial de campioană pe rețelele de socializare.

Cristi Balaj a fost prezentat oficial de CFR Cluj. Fostul arbitru este noul președinte al clubului. Cristi Balaj va ocupa funcția pe care a ocupat-o Marian Copilu, cel care a plecat în același timp cu Marius Șumudică.

Cristi Balaj a fost prezentat de CFR Cluj pe Facebook

„Bun venit în familia CFR, Cristi Balaj!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând de astăzi, Cristi Balaj, fostul mare arbitru al României și fost președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, este noul președinte al echipei CFR 1907 Cluj, conform as.ro.

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe performanțe la conducerea echipei noastre”, a anunțat clubul ardelean, pe pagina de Facebook.

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Cristi Balaj
Acuzaţii extrem de grave la adresa celor de la CFR Cluj şi a lui Cristi Balaj. Fostul arbitru tocmai a fost numit oficial în conducerea campioanei, lucru care l-a scos din sărite pe Adrian Porumboiu. Fost finanţator la FC Vaslui, Porumboiu a dat de pământ cu Balaj.

Fostul arbitru, Cristi Balaj a părăsit şefia Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD). Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a reacţionat dur după aflarea acestei veşti. Porumboiu a lansat acuzaţii grave la adresa lui Cristi Balaj. Porumboiu susţine că fostul arbitru a ajutat gruparea ardeleană să câștige nu mai puțin de patru titluri, făcând referire la perioada în care și FC Vaslui era implicată în Liga 1, iar acum s-a întors acasă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă