-1 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăSportHandbalRomânia a pierdut la handbal cu Norvegia 22-33, dar e în grupele...

România a pierdut la handbal cu Norvegia 22-33, dar e în grupele principale ale mondialului

România – Norvegia 22-33. România a pierdut meciul cu Norvegia, primul test cu adevărat important al tricolorelor la Campionatul Mondial.

Principalele marcatoare ale României au fost Laslo – 6 goluri şi Crina Pintea – 5 goluri. Cu o evoluţie excelentă în primele 20 de minute, tricolorele au fost încurajate şi aplaudate toată partida de sute de români stabiliţi în Castellon, care au creat o atmosferă electrizantă, conform as.ro.

România a jucat curajos în primele 20 de minute, când a reușit să se mențină aproape de mult mai titratele lor adversare, pe care chiar le-au condus, în minutul 14, cu 5-4.

Partarul Katrine Lunde a exasperat atacul tricolorelor, având un procent de peste 50% intervenții reușite la finele primei reprize, încheiate cu scorul de 17-11.

În partea a doua, România a avut o ușoară cădere fizică și nu a mai făcut jocul bun din prima repriză.

România Norvegia 22-33 și mergem în grupa principală cu doar 2 puncte

În urma rezultatului, Norvegia încheie lider, cu 6 puncte, urmată în clasament de România 4, Kazakhstan 2, şi Iran, niciun punct.

În grupele principale se califică astfel Norvegia, România şi Kazakhstan, care vor continua competiţia cu câte 4, 2, respectiv niciun punct, după confruntările directe. În grupa principală II, tricolorele se vor duela cu Olanda, Suedia şi Puerto Rico.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Călătorii complet vaccinați ce vin în Marea Britanie nu vor mai face test COVID-19 din 11 februarie

Călătorii complet vaccinaţi care sosesc în Marea Britanie nu vor mai fi nevoiţi să facă un test COVID-19, a declarat luni ministrul transporturilor Grant...
00:00:56

Rusia acuză Occidentul că escaladează tensiunile cu „isterie”

Kremlinul a acuzat luni (24 ianuarie) Statele Unite și aliații săi de escaladarea tensiunilor Est-Vest cu „isterie”. NATO plănuiește să întărească forțele de...

Biden promite că va trimite mai multe trupe americane în România

Președintele SUA ia în considerare trimiterea a mii de trupe, nave de război și avioane în țările baltice și în Europa de Est, ca...
Ultima oră
Pe aceeași temă