8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportHandbalRomânia a pierdut la handbal cu Norvegia 22-33, dar e în grupele...

România a pierdut la handbal cu Norvegia 22-33, dar e în grupele principale ale mondialului

România – Norvegia 22-33. România a pierdut meciul cu Norvegia, primul test cu adevărat important al tricolorelor la Campionatul Mondial.

Principalele marcatoare ale României au fost Laslo – 6 goluri şi Crina Pintea – 5 goluri. Cu o evoluţie excelentă în primele 20 de minute, tricolorele au fost încurajate şi aplaudate toată partida de sute de români stabiliţi în Castellon, care au creat o atmosferă electrizantă, conform as.ro.

România a jucat curajos în primele 20 de minute, când a reușit să se mențină aproape de mult mai titratele lor adversare, pe care chiar le-au condus, în minutul 14, cu 5-4.

Partarul Katrine Lunde a exasperat atacul tricolorelor, având un procent de peste 50% intervenții reușite la finele primei reprize, încheiate cu scorul de 17-11.

În partea a doua, România a avut o ușoară cădere fizică și nu a mai făcut jocul bun din prima repriză.

România Norvegia 22-33 și mergem în grupa principală cu doar 2 puncte

În urma rezultatului, Norvegia încheie lider, cu 6 puncte, urmată în clasament de România 4, Kazakhstan 2, şi Iran, niciun punct.

În grupele principale se califică astfel Norvegia, România şi Kazakhstan, care vor continua competiţia cu câte 4, 2, respectiv niciun punct, după confruntările directe. În grupa principală II, tricolorele se vor duela cu Olanda, Suedia şi Puerto Rico.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă