15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportPSD il vrea pe Geoana premier

PSD il vrea pe Geoana premier

Partidul Social Democrat (PSD) l-ar putea propune pe liderul formatiunii, Mircea Geoana, pentru functia de prim-ministru, in cazul in care va fi invitat sa formeze Guvernul.
O asemenea propunere va fi concretizata in cazul in care motiunea de cenzura anuntata de social-democrati va trece in Parlament, iar PSD va fi invitat sa formeze Guvernul, a explicat pentru ROMPRES, vicepresedintele PSD Liviu Dragnea. In opinia sa, este firesc ca Mircea Geoana sa fie premier.
'Prim-ministru va fi Mircea Geoana si este firesc sa se intample asa. PSD intra la guvernare doar daca Mircea Geoana este prim-ministru – aceasta este o conditie de la care nu abdicam', a mai afirmat Liviu Dragnea.

Cele mai citite

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...
Ultima oră
Pe aceeași temă