12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportPSD a declansat procedurile de suspendare a presedintelui

PSD a declansat procedurile de suspendare a presedintelui

Documentul privind suspendarea presedintelui Traian Basescu a fost depus, astazi, la Birourile Permanente ale celor doua Camere si este semnat de 182 de senatori si deputati PSD si PRM.

Astfel, din totalul celor 182 de parlamentari, din partea PSD au semnat 149, respectiv 106 deputati si 43 de senatori, iar din partea PRM documentul este semnat de 33 de parlamentari, respectiv 21 de deputati si 12 senatori.

Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, astazi, ca demersul privind suspendarea presedintelui Basescu este initiat de PSD alaturi de PRM, si ca beneficiaza de sprijinul PC.

 

Geoana a prezentat si acuzatiile care i se aduc lui Traian Basescu. Intre motivele enumerate de Geoana se numara amenintarile repetate cu alegerile anticipate, conflictele cu Palatul Victoria, folosirea institutiilor de forta ale statului roman, protejarea intereselor "unei mafii raspandite in regiunile cele mai profitabile ale economie" etc.

 

Juristii de la Cotroceni analizeza documentul PSD privind suspendarea presedintelui, o pozitie oficiala urmand sa fie definitivata dupa primirea unei solicitari din partea Birourilor Permanente ale Parlamentului, a declarat consilierul prezidential pe probleme juridice Stefan Deaconu.

 

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă