20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportPredoiu: Ponta şi Antonescu dau dovadă de INCOMPETENŢĂ

Predoiu: Ponta şi Antonescu dau dovadă de INCOMPETENŢĂ

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că statul român este lipsit de apărare în faţa canadienilor de la Gabriel Resources, pentru că atitudinea companiei “a fost provocată” de “incompetenţa” liderilor USL.

“Declaraţiile făcute de Victor Ponta şi Crin Antonescu arată că aceşti doi reprezentanţi ai Guvernului şi Senatului nu cunosc convenţiile privind protecţia investiţiilor, nu-şi cunosc jobul şi ne pun în pericol”, a declarat Predoiu.

Democrat-liberalul a spus că orice declaraţie făcute de oficialii statului poate fi folosită împotriva României, mai ales că poziţia Guvernului, faţă de proiectul de exploatare de la Roşia Montană, nu este clară.

Citeşte şi DESECRETIZARE Roşia Montană. Documentele au fost publicate pe site-ul Ministerului Economiei

Predoiu a adăugat că statul trebuie să-şi stabilească interesele şi să realizeze un plan pe termen scurt referitor la proiectul Roşia Montană, pe care să-l pună în aplicare cât mai repede cu putinţă.

“Premierul trebuie să anunţe că va apăra interesele statului român (…) Dacă nu ştie ce are de făcut, să plece de unde este”, a mai spus prim-vicepreşedintele PDL.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă