13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportPonta: Nu ştiam în ce calitate să merg la Cotroceni, de 1...

Ponta: Nu ştiam în ce calitate să merg la Cotroceni, de 1 Decembrie – de maimuţică, de porc sau să latru?!

Premierul Victor Ponta consideră că ieşirile dese şi atacurile la putere din ultima vreme ale preşedintelui Traian Băsescu anticipează finalul epocii sale. “Domnul preşedinte ştie că mai sunt zece zile şi românii o să meargă la vot şi e foarte posibil să încheie epoca Băsescu. E ca Ceauşescu în decembrie. Ştie ce se întâmplă”, a spus Ponta, citat de b1.ro.

La remarca unei jurnaliste că la defilările militare de 1 Decembrie, primul ministru se va întâlni totuşi cu şeful statului, Ponta s-a eschivat.

“Eu nu mă întâlnesc cu domnul Băsescu la Arc. Eu mă duc la manifestare, dânsul se duce şi el. E o ţară liberă, mă rog, aproximativ liberă, în mare parte liberă, mai ales când e vorba de manifestaţii,” a explicat premierul.

Cât despre o invitaţie la Cotroceni, cu ocazila zilei de 1 Decembrie, premierul s-a făcut că nu ştie să fi primit una.

“Probabil. Nu ştiam în ce calitate să merg la Cotroceni: de maimuţică, de porc, să latru?! Nu mi-a scris pe invitaţie domnul Băsescu în care din nenumăratele mele întruchipări animale să mă prezint acolo. Până nu mă lămureşte, să stea el cu menajeria lui” a spus Ponta.

Premierul a făcut aluzie la declaraţiile de marţi ale preşedintelui, care, invitat la B1TV, a spus că Ponta e ca “un pisic” în biroul preşedintelui, şi un mitoman cu presa sau la Palatul Victoria. De asemenea, Băsescu a făcut referire şi la o eventuală renumire a lui Ponta în fruntea Guvernului, spunând că nu e nevoie “să înghiţi porci. O broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit.”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă