17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportPonta: În ziua recursului lui Nicolescu, oamenii din toată ţara să meargă...

Ponta: În ziua recursului lui Nicolescu, oamenii din toată ţara să meargă la PDL să ceară dreptate

Preşedintele PSD, Victor Ponta, aflat vineri la Piteşti, a declarat că PSD cheamă “oamenii din toată ţara” ca în ziua în care se va judeca recursul la decizia de arestare a şefului CJ Argeş, Constantin Nicolescu, să meargă în faţa sediilor PDL şi să ceară să se facă dreptate, informează Mediafax.

Ponta se află la Teatrul “Alexandru Davilla” din Piteşti, unde s-au adunat peste 500 de membri ai PSD, alături de lideri ai partidului, într-o acţiune de solidaritate cu preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat, joi seară, pentru dare de mită şi trafic de influenţă.

“Am ţinut să îi asigur pe argeşeni că suntem dispuşi să ne batem ca legea să fie aplicată şi în Argeş şi în toată România. Legea prin care om trebuie lăsat să îşi dovedească nevinovăţia şi trebuie să fie cercetat în libertate şi corect”, a spus Ponta.

El a susţinut că în cazul arestării lui Nicolescu este vorba despre un război declanşat unei persoane de către Băsescu, Boc şi PDL. “Chemăm toţi oamenii, pesedişti sau nepesedişti, ca luni, dacă atunci se judecă recursul lui Nicolescu, să iasă în faţa sediilor PDL din ţară şi să ceară dreptate, să ceară libertatea lui Constantin Nicolescu, să ceară aplicarea legii”, a spus liderul PSD, arătând că PDL trebuie să nu mai ceară arestarea opozanţilor politici.

Victor Ponta a ajuns la Piteşti în jurul orei 13.30, declarând că nu se lasă speriat de PDL. “Nu ne lăsăm speriaţi de PDL, pot să ne aresteze pe toţi cei 20 de milioane de români, când cu prima ocazie îi dăm jos aşa cum am dat şi alţi dictatori şi alte grupuri de mafioţi, aşa cum sunt cei de acum”, a spus Ponta la intrarea la Teatrul “Alexandru Davilla” din Piteşti.

Întrebat cum comentează declaraţia lui Emil Boc potrivit căreia PSD ar fi încercat să manipuleze practic justiţia, Ponta a răspuns: “Emil Boc astăzi a fost corect, arestarea lui Nicolescu este pusă şi este făcută de PDL. Emil Boc ca şef al PDL îşi asumă aceste arestări şi spune foarte clar că «noi, PDL, îi vom aresta pe toţi românii care sunt împotriva noastră». Ăsta e Boc şi să ştiţi că imaginea de astăzi a lui Emil Boc este identică cu imaginea acelei femei de serviciu în Parlament care a şters sângele după Sobaru când s-a aruncat. Acum Băsescu şi Morar au sângele celor care li se opun, iar Boc vine să şteargă sângele ca dumneavoastră să nu mai filmaţi”.

Cele mai citite

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă