15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportPiedone anunţă că demisionează "irevocabil" din toate funcţiile din PC

Piedone anunţă că demisionează “irevocabil” din toate funcţiile din PC

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, i-a scris preşedintelui PC, Daniel Constantin, că demisionează din funcţiile din PC pentru că nu a fost întreprins niciun demers pentru organizarea unui congres extraordinar, edilul menţionând că decizia sa este, de această dată, irevocabilă, potrivit Mediafax.

Piedone menţionează, într-o scrisoare adresată liderului PC, că au trecut mai mult de 36 de zile de la momentul în care s-a stabilit demararea procedurilor statutare pentru organizarea unui congres extraordinar.

Primarul menţionează că nimic nu a fost făcut pentru organizarea Congresului extraordinar.

Piedone precizează că organizarea Congresului extraordinar este un demers care se dovedeşte, astfel, a fi peste capul preşedintelui PC.

El menţionează că decizia sa este irevocabilă.

Piedone şi-a anunţat, la începutul lunii octombrie, demisia din funcţiile deţinute în PC, dar a cerut convocarea unui congres extraordinar al partidului, la care vrea să candideze la preşedinţia formaţiunii.

Piedone a revenit, după câteva zile, asupra deciziei, menţionând însă că doreşte în continuare corganizarea unui congres extraordinar.

Cele mai citite

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...

Cancer ovarian: peste 70% din cazuri sunt depistate în stadii avansate

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai mortale cancere la sexul feminin, clasându-se în primele 5 cauze de mortalitate prin cancer la femei, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă