16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportOltean: Întotdeauna m-am simţit cu un mare handicap că nu am avut...

Oltean: Întotdeauna m-am simţit cu un mare handicap că nu am avut niciun talent

Secretarul general al PDL Ioan Oltean a declarat, vineri seară, la un târg de hand-made organizat de femeile din PDL Bistriţa-Năsăud, că întotdeauna s-a simţit cu un mare handicap că nu a avut niciun talent, el considerând că pentru a face politică nu e nevoie de talent, ci de tupeu, scrie Mediafax.

Ioan Oltean a fost invitat să se adreseze participantelor la un târg cu produse hand-made şi la o prezentare de modă, eveniment organizat la un hotel de cinci stele din oraş de femeile democrat-liberale din Bistriţa în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale.

“Mă simt foarte bine. În momentul acesta, am uitat de toată politica românească, am uitat de tot ce ţine de politică. În seara aceasta admir tot ce e frumos şi aici există o mulţime de frumuseţi, femei frumoase, lucruri frumoase, bijuterii şi tot ceea ce face viaţa unui om frumoasă. Politica nu face viaţa frumoasă nici a mea, nici a dumneavoastră, dar tot ce faceţi dumneavoastră aici sunt lucruri care fac viaţa frumoasă”, a spus Oltean.

Secretarul general al PDL a declarat apoi că admiră femeile care au realizat obiecte frumoase (bijuterii, păpuşi, picturi pe haine şi alte produse toate hand-made – n.r.) pentru îndemânarea şi talentul pe care îl au.

“Întotdeauna m-am simţit cu un mare handicap că nu am avut niciun talent. Nu am talent. Nu ştiu dacă politica…. Aici nu trebuie să ai talent, trebuie să ai tupeu”, a spus Ioan Oltean.

El a adăugat că, atunci când era învăţător şi avea ore de desen, îi scotea afară pe toţi copiii ca să poată desena pe tablă ca să nu vadă cei mici cât se chinuie să facă un desen.

“De aceea, întotdeauna în faţa oamenilor talentaţi am un foarte mare handicap. Le admir talentul, încerc să mă bucur de frumuseţea lucrurilor făcute şi să mă simt bine şi, în seara aceasta, asta fac. Mă bucur de talentul, de frumuseţea dumneavoastră fiindcă faceţi lucruri admirabile”, a spus el.

Oltean a declarat că singurul mod în care poate încuraja talentele este să cumpere lucrurile făcute de oamenii talentaţi.

Secretarul general al PDL a spus că, pe de altă parte, este dispus să încurajeze creatorii hand-made să acceseze fonduri ca să poată dezvolta proiecte.

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...
Ultima oră
Pe aceeași temă