12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportNăstase: Un audit guvernamental ar preveni ca PDL să pună în cârca...

Năstase: Un audit guvernamental ar preveni ca PDL să pună în cârca USL păcatele proprii

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, sugerează pe blog că un audit guvernamental care să evalueze “sincer” momentul zero al preluării guvernării de către USL ar preveni ca PDL să pună în cârca Uniunii “păcatele proprii”, potrivit realitatea.net.

“Auditul guvernamental este singura soluţie pentru a avea o evaluare sinceră a momentului T0, de unde se porneşte, pentru a contracara ulterior orice ieşiri nervoase ale, deja, opozantului PDL. Nu trebuie să uităm că democrat-liberalii sunt dovadă vie a tupeului împins la cote maxime, deci vor încerca să pună în cârca oricărui alt guvern multe din păcatele proprii. De altfel, dacă este să mă gândesc bine, PDL este, cred, singurul partid de la putere care a făcut, ani la rândul, opoziţie la opoziţie, acuzând-o în continuu de diverse aberaţii. Nici nu vreau să ştiu ce va fi la gura lor de-acum înainte. Tocmai de aceea, este nevoie de o situaţie, pe cifre, cu subiect şi predicat, pe tot ce lasă în urmă guvernarea portocalie”, scrie liderul PSD, răspunzând unei cititoare.

Unui alt internaut, Adrian Năstase îi transmite că nu ar fi “atât de pripit” să vorbească deja de o erodare la guvernare. “Sigur, există şi acest risc, însă există şi varianta în care, prin politicile şi atitudinea pe care le promovezi, dar şi prin rezultatele pe care le ai, te poţi consolida în primele luni la putere. USL propune un nou mod de a face politică, deci aş miza pe al doilea scenariu, în cazul în care Guvernul va trece de votul din Parlament”, mai susţine fostul premier.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă