20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportMonica Macovei: PNL face de râs România prin trimiterea lui Silaghi în...

Monica Macovei: PNL face de râs România prin trimiterea lui Silaghi în PE

Europarlamentarul Monica Macovei consideră că PNL face de râs România prin trimiterea lui Ovidiu Silaghi în Parlamentul European.

“Prin trimiterea lui Silaghi în Parlamentul European, PNL trădează interesul naţional, pentru că cetăţenii români vor să fie respectaţi în Uniunea Europeană, şi nu să fie reprezentaţi de politicieni suspectaţi de fapte de corupţie şi care vor să fugă de justiţie, intrând în Parlamentul European”, scrie Monica Macovei pe blogul personal.

Macovei susţine că PNL încearcă să îi asigure lui Ovidiu Silaghi imunitate în faţa justiţiei prin acordarea unui mandat de europarlamentar.

PNL tratează cu dispreţ Parlamentul European, ca şi cum acest Parlament ar fi o peşteră unde se ascund politicienii certaţi cu legea. Aşa a făcut şi PSD cu Adrian Severin, când nu i-a cerut ferm să îşi dea demisia din Parlamentul European, după ce ne-a făcut de ruşine, fiind filmat în timp ce negocia susţinerea unor amendamente pe bani”, apreciază Monica Macovei.

Procurorii DNA au cerut începerea urmăririi penale în cazul lui Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor, pentru trafic de influenţă.

Cele mai citite

Irina Begu, norocoasa de serviciu. Rybakina s-a retras, iar Dodin a declarat forfait

Irina Begu a obținut o calificare fără probleme în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Roma, în urma abandonului franțuzoaicei Oceane...

Campanie de ecologizare a malurilor apelor din zona Roșia Montană

Localnici şi prieteni ai Roşiei Montane îşi dau întâlnire duminică, 12 mai, la ora 10.00, în Piaţa Centrală, pentru prima din cele cinci campanii...

Olympiakos Pireu, în prima finală europeană din istorie! Grecii au învins-o pe Aston Villa în dublă manșă

Olympiakos Pireu s-a calificat în finala Europa Conference League, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în fața englezilor de la Aston Villa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă