16.1 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSportMonica Macovei NU vrea ca Elena Udrea să candideze la Parlamentare

Monica Macovei NU vrea ca Elena Udrea să candideze la Parlamentare

Preşedintele Comisiei de Etică a Alianţei România Dreaptă (ARD), Monica Macovei, nu este de acord ca fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, să candideze pentru un nou mandat de deputat, potrivit Evz.ro

Singurul motiv pentru care Monica Macovei are o astfel de poziţie faţă de candidatura fostului ministru este “aversiunea de ordin personal faţă de Elena Udrea”.

Fostul ministru al Turismului a primit, în ultimele zile, oferte de la mai multe organizaţii judeţene să candideze pentru un fotoliu de parlamentar.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat  că Elena Udrea ar putea candida oricând şi într-un colegiu din judeţul Suceava, întrucât a făcut foarte multe pentru această zonă.

“A făcut multe lucruri bune pentru judeţul Suceava, în special promovarea Bucovinei”, a spus Gheorghe Flutur, subliniind că fostul ministru s-a implicat în multe programe care s-au derulat în judeţ.

“Oricând ar fi fost binevenită chiar şi să candideze într-un colegiu din judeţul Suceava”, a spus Flutur.
Fostul ministru al Dezvoltării nu s-a hotărât încă unde va candida. Ea a ţinut însă să le mulţumească tuturor celor care i-au propus să aleagă un anumit colegiu pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Elena Udrea a fost ofertată să candideze la alegerile parlamentare şi de organizaţiile PDL Neamţ şi Harghita. Liderul PDL Harghita, Adrian Trif, i-a propus să intre în cursa electorală în colegiul pe care l-a trimis în Parlament pe actualul ministru de Interne, Mircea Duşa. Şi preşedintele filialei Neamţ, Gheorghe Ştefan, a invitat-o pe lidera PDL să candideze în unul din cele 11 colegii.

În Bucureşti, conform unui sondaj intern al formaţiunii democrat-liberale, Elena Udrea ar avea o intenţie de vot de 38% în Colegiul 25 Bucureşti, pe care îl reprezintă în Parlament.

 

Cele mai citite

Cum să alegi patul ideal pentru sesiunile lungite de pescuit

Pescuitul este o pasiune care necesită nu doar echipament adecvat pentru capturarea peștilor, ci și pentru confortul pescarului. Atunci când petreci multe ore sau...

Melodia interzisă de festivalul Oktoberfest

Decizia organizatorilor Oktoberfest din München de a interzice difuzarea hitului "L'Amour Toujours" în cadrul celebrului festival al berii a venit ca răspuns la o...

Finalul erei Nadal la Roland Garros! Regele zgurii pariziene, eliminat în primul tur

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, regele zgurii pariziene, cu 14 trofee câștigate la Roland Garros, a fost eliminat în runda inaugurală a turneului din capitala...
Ultima oră
Pe aceeași temă