16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportMircea Toader, surprins de trecerea Aurei Vasile la UNPR: "Cu cine mă...

Mircea Toader, surprins de trecerea Aurei Vasile la UNPR: “Cu cine mă mai războiesc în Parlament? “

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, luni, că trecerea deputatului Aura Vasile de la PSD la UNPR este o “surpriză totală”, că este o pierdere pentru PSD şi un câştig pentru coaliţie, arătând că, atât timp cât face parte din UNPR, Aura Vasile este primită cu “braţele deschise”, potrivit Mediafax.

 

“Este o surpriză totală. Dând la o parte partea normală şi oficială, cu cine mă mai războiesc acum în Parlament?”, a comentat Toader.

El a spus că plecarea Aurei Vasile de la PSD este o pierdere pentru acest partid, având un vedere că aceasta “a fost un deputat foarte documentat şi foarte acid în discurs”.

“În afară de polemicile din Parlament, a fost o colegă în adevăratul sens al cuvântului. Atât timp cât face parte din UNPR, o primim cu braţele deschise”, a adăugat Toader.

Deputatul Aura Vasile s-a înscris în UNPR. Ea declară, potrivit unui comunicat UNPR, că a hotărât să se alăture foştilor săi colegi, “cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide”, ea menţionând că rămâne pe mai departe “războinică şi dedicată cauzei” în care crede.

“Am hotărât să vin alături de foştii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide. Sunt un om de stânga şi împărtăşesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezintă astăzi stânga românească. După cum spun şi colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff şi rămân mai departe aşa cum mă ştiţi, războinică şi dedicată cauzei în care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari şi pe tineri, pe toţi cei care au de suferit în aceste vremuri grele”, a declarat deputatul, potrivit comunicatului.

În vârstă de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD, fiind viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Considerată o apropiată a vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile era secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului Organizaţiei PSD a municipiului Bucureşti. De asemenea, ea era membru în Consiliul Naţional al PSD şi membru al Biroului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD.

Aura Vasile este unul dintre cei mai activi deputaţi, conform site-ului Camerei ea având 467 de luări de cuvânt în 160 de şedinţe de plen, precum şi 257 de luări de cuvânt în 103 şedinţe ale Biroului Permanent.

Ea s-a remarcat printr-un discurs vehement, îndreptat împotriva puterii.

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...
Ultima oră
Pe aceeași temă