12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportMaria Stavrositu: Putem să ne minţim, asta face domnul Banias de un...

Maria Stavrositu: Putem să ne minţim, asta face domnul Banias de un an şi jumătate

Deputata Maria Stavrositu, preşedinta organizaţiei municipale al PDL Constanţa, a declarat că deşi a fost stropită cu apă în timpul incidentelor de sâmbătă, acest lucru nu o va demobiliza. Stavrositu a promis că va continua să lupte pentru poziţia în care a fost aleasă şi pentru oamenii din organizaţie, potrivit realitatea.net.

“Viitorul organizaţiei Constanţa nu era unul foarte fericit nici până acum din cauză că şi până acum voinţa membrilor organizaţiei era falsificată şi înlocuită cu decizia uneia sau a două persoane. Exista riscul ca toţi aceşti oameni, din silă sau din dezamăgire, să se despartă de acest partid. Demersul meu este unul al asumării unei poziţii de reprezentare a acestor oameni care au construit organizaţia în ultimii ani şi care au dus organizaţia municipală la 32%, cu sacrificii, cu trudă şi cu mult suflet”, a declarat Maria Stavrositu care a negat că conflictul a pornit de la nişte neînţelegeri personale.

În plus ea a lansat alte acuzaţii: “Putem să ne minţim cât vrem de acum încolo că asta face de vreun an şi jumătate. Dar aceste sute de oameni nu pot fi minţiţi şi eu personal nu o să achiesez niciodată la un astfel de demers. Am alte aşteptări de la politică. Am fost atenţionată de oameni cu experienţă de situaţia în care vom ajunge, pentru că astfel de demersuri de a intra în politică ale unor tineri cu motivaţie puternică vor fi falsificate şi vor fi încercări de demobilizare”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă