13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportManchester City caută un înlocuitor pentru Sergio Aguero. Messi, plus alte patru...

Manchester City caută un înlocuitor pentru Sergio Aguero. Messi, plus alte patru nume importante…

Conducerea lui City are o listă pe care se regăsesc numele a cinci fotbaliști care l-ar putea înlocui pe Aguero, jucător care ar putea să ajungă la FC Barcelona, informează jurnaliștii englezi.
Primul fotbalist de pe lista lui City este Leo Messi, starul argentinian a mai fost dorit de formația engleză și în vară, când a fost extrem de aproape de a o părăsi pe FC Barcelona.
Erling Haaland este dorit și el de Manchester City, dar și de alte formații de top. 68 de milioane de lire sterline este prețul norvegianului, însă echipa din Angia vrea să ofere 100 de milioane de lire sterline pentru a-l transfera pe atacant. 400.000 de euro este dispusă City să-i dea pe săptămână lui Haaland dacă va veni în Anglia.
Romelu Lukaku și Lautaro Martinez de la Inter Milano sunt și ei doriți de City. Danny Ings, fotbalist la Southampton se află și el pe lista formației engleze. 

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă