16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportLideri ai PSD ar accepta înlocuirea Robertei Anastase cu Sulfina Barbu (surse)

Lideri ai PSD ar accepta înlocuirea Robertei Anastase cu Sulfina Barbu (surse)

Social-democraţii ar fi de acord ca Roberta Anastase să fie înlocuită la şefia Camerei Deputaţilor de Sulfina Barbu, au declarat, pentru Mediafax, surse din conducerea PSD, menţionând că varianta ar fi agreată şi de PDL, nu şi de Traian Băsescu.

Potrivit unor surse de la vârful PSD, mai mulţi social-democraţi au discutat, în ultimele zile, cu lideri ai grupului PDL din Camera Deputaţilor, care le-au transmis că ar agrea schimbarea din funcţie a Robertei Anastase cu Sulfina Barbu.

“Noi am discutat cu ei (cu liderii grupului PDL din Cameră – n.r.) şi ne-au spus că vor să o schimbe pe Anastase şi că e pregătită Sulfina Barbu. Noi suntem de acord cu soluţia asta, dar ei ne-au spus că nu îi lasă Băsescu s-o schimbe pe Anastase”, a declarat unul dintre liderii PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că mesajul transmis de preşedintele Traian Băsescu în Parlament a fost acela de schimbare a Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

Cele mai citite

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Cod galben de viituri până joi dimineața

Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore, specialiștii I.N.H.G.A. au instituit Codul galben începând de astăzi, 8...

Un bărbat de 55 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Ploiești

Un bărbat în vârstă de 55 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Mărăşeşti din...
Ultima oră
Pe aceeași temă