Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Ionuț Lupescu, sigur de victorie: ”Peste 70% din delegați sunt alături de mine”

Fostul mare internațional român și oficial UEFA, Ionuț Lupescu, candidat la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF) consideră că la alegerile din 18 aprilie va obține 70% din voturile exprimate.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2018 - 12:35

Întrebat într-o emisiune la Telekom Sport România dacă poate da un pronostic pentru alegerile din 18 aprilie, Lupescu a declarat: "Eu, de fel, sunt puțin mai rezervat în astfel de cazuri. Colegii mei sunt mai optimiști. Eu am spus că 70 la sută dintre cei care vor vota sunt alături de mine, ei spun că sunt mai mulți. Vom vedea cine are dreptate".

El a mai precizat că, în ciuda campaniei murdare promovate de Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF, oamenii din fotbal știu să recunoască valoarea și își doresc să vină în fruntea organizației o persoană capabilă să readucă fotbalul la nivelul pe care l-a avut, o persoană care oferă soluții reale pentru adevăratele probleme ale fenomenului fotbalistic.

“Nu am spus niciodată că e obligatoriu să fi jucat fotbal ca să fii președintele Federației. Acesta este, dacă vreți, un bonus. Ceea ce contează cu adevărat este competența, experiența și rezultatele. Se spune că toți românii se pricep la fotbal și politică. Nu chiar toți. Actualul președinte al FRF a demonstrat că se pricepe doar la politică”, a adăugat Ionuț Lupescu.

Comentarii