21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportIoan Rus: PSD va sustine "conditionat" noul Cabinet

Ioan Rus: PSD va sustine “conditionat” noul Cabinet

Social-democratii vor sustine "conditionat" noul Cabinet, a declarat, astazi, la Palatul Parlamentului, vicepresedintele PSD Ioan Rus.

"Cred ca va putea fi vorba despre o sustinere, dar absolut conditionata, termenii acestei conditionari urmand a fi mai clar definiti la finalul sedintei Comitetului Executiv", a spus Rus.

Intrebat fiind daca s-a discutat despre posibilitatea obtinerii unor posturi din administratia locala, de catre PSD, Ioan Rus a aratat ca acest lucru s-a discutat in cadrul Biroului Permanent din aceasta dimineata, care a precedat sedinta Comitetului Executiv.

"PSD va ramane in opozitie si nu va ocupa niciun fel de post, nici la nivel central, nici la nivel local, in perioada pana la urmatoarele alegeri. In aceasta perioada, PSD se va mentine strict pe pozitia unui partid de opozitie, fara niciun fel de post, la niciun nivel", a subliniat Ioan Rus.

Vicepresedintele social-democrat nu a dorit, insa, sa anticipeze deciziile Comitetului Executiv cu privire la conditiile in care PSD ar sustine noul Guvern.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...
Ultima oră
Pe aceeași temă