11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalInter vs Juventus: Pariorii au analizat Derby d'Italia

Inter vs Juventus: Pariorii au analizat Derby d’Italia

Sunt multe întâlniri cu statut de derby în Serie A, dar Derby d’Italia este doar Inter Milano vs Juventus Torino. Prima ediție din sezonul 2021-2022 se joacă pe 24 octombrie, de la ora 21:45.

Nerazzurri sunt pe locul 3 în clasamentul din Il Calcio, cu 17 puncte câștigate în 8 etape, având golaveraj 23-11. De partea cealaltă, Bătrâna Doamnă este pe locul 7, cu 14 puncte și golaveraj 12-10. În ceea ce privește forma, cele două formații care se întâlnesc duminică pe stadionul „Giuseppe Meazza” sunt destul de apropiate, Inter având 4 victorii, un egal și o înfrângere în ultimele cinci runde, iar Juventus 4 victorii și un egal.

Gazdele au pierdut în ultima etapă în deplasare în fața lui Lazio (1-3). Oaspeții au obținut o victorie de moral contra Romei (1-0), pe teren propriu, succesul fiind adus de reușita lui Moise Kean.

Ambele echipe au câștigat în Liga Campionilor, la mijlocul acestei săptămâni. Elevii lui Inzaghi au reușit să o învingă cu 3-1 pe Sheriff Tiraspol, echipa care câștigase pe Santiago Bernabeu. La rândul ei, formația pregătită de Allegri s-a întors victorioasă dintr-o deplasare destul de complicată la St. Petersburg (1-0 cu Zenit).

Inter și Juve s-au întâlnit de patru ori sezonul trecut. În Serie A, fiecare a câștigat meciul de pe teren propriu (Inter vs Juventus 2-0 și Juventus vs Inter 3-2). Juve a câștigat dubla din Cupa Italiei, impunându-se cu 2-1 în deplasare și conservând rezultatul acasă (0-0).

Ambele și-au pierdut cel mai bun atacant

Nici Inter și nici Juventus nu mai au forța din campionatul trecut, pentru că și-au pierdut cel mai bun jucător ofensiv. Belgianul Romelu Lukaku a lăsat Milano pentru Londra, transferându-se la Chelsea, în timp ce portughezul Cristiano Ronaldo, după ce a scris istorie și pentru Juventus, s-a întors la prima dragoste, Manchester United.  „Bătrâna Doamnă” a resimțit mai acut pierderea vedetei, obținând prima victorie stagională abia în etapa a 5-a.

În acest moment, cel mai bun marcator al lui Inter este bosniacul Edin Dzeko (6 goluri), iar Juve este încă în căutarea unui golgheter. Dybala, Locatelli, Kean și Morata au câte două reușite.

Echipe probabile

Simone Inzaghi are la dispoziție toți jucătorii importanți, cu excepția lui Christian Eriksen, care nu mai joacă din vară din cauza problemelor cu inima. Și Massimiliano Allegri stă bine din punctul de vedere al lotului, pentru că Matthijs de Ligt și Paulo Dybala și-au reluat antrenamentele după accidentări, iar Adrien Rabiot s-a vindecat de coronavirus. În acest condiții, echipele de start ar putea arăta în felul următor:

Inter: Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Martinez, Dzeko

Juventus: Szczesny – Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Sandro – Bernardeschi, Bentancur, Locatelli – Kulusevski, Morata, Chiesa

În pauza meciului, ca să treacă timpul mai repede până la reluarea acțiunii, puteți profita de bonusurile la casino online pentru a vă distra la sloturile favorite.

Pronosticuri Inter vs Juventus

Juventus vine după șase victorii consecutive în toate competițiile și pare să-și fi regăsit cinismul din sezoanele în care a dominat Serie A. Ultimele patru succese au fost cu 1-0. Totuși, Inter este echipa mai valoroasă în acest moment. În mod normal, echipa gazdă se va impune, cota la pariuri pentru 1 solist fiind 2.10.

Dacă vreți să jucați cu mai multă precauție, selecția Inter Draw no Bet poate fi o variantă de luat în calcul, la o cotă de 1.53. În cazul în care partida de pe Giuseppe Meazza se termină la egalitate, miza este rambursată.

Deși în 80% din meciurile jucate de Inter în acest sezon s-au marcat peste 2,5 goluri, este posibil să asistăm la un derby tacticizat, pentru că fiecare echipă se teme de adversară. Selecția sub 3 goluri total asiatic are cota 1.65. Dacă se marchează maxim două goluri, biletul este câștigător, iar la trei goluri înscrise este rambursată miza.

Fie că pariați, fie că nu, trebuie să vedeți „Derby d’Italia”.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă