15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportHandbalRomânia și-a aflat adversarele de la Campionatul European de handbal feminin. Cum...

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European de handbal feminin. Cum arată grupa tricolorelor

Naționala de handbal feminin a României a fost repartizată în Grupa B, alături de echipele Muntenegrului, Cehiei şi Serbiei, la Campionatul European care va avea loc în acest an.

România, care a câştigat prima grupă a preliminariilor cu punctaj maxim, a făcut parte din urna a doua valorică, în timp ce Muntenegru a fost cap de serie.

Toate meciurile din Grupa B a Campionatului European se vor juca la Debrecen, în Ungaria.

Cea de-a 16-a ediţie a Campionatului European de handbal feminin va avea loc în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie, în Austria, Ungaria şi Elveţia.

De-a lungul celor 14 participări la Campionatul European feminin, România a obținut o singură medalie de bronz, în 2010. La ediţia din 2022, România a ocupat locul 12.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă