15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportHandbalRapid, un nou eșec în Champions League. Vicecampioana României e ca și...

Rapid, un nou eșec în Champions League. Vicecampioana României e ca și eliminată din Europa

Rapid e ca și eliminată din Liga Campionilor la handbal feminin după ce a fost învinsă acasă de echipa maghiară FTC-Rail Cargo Hungaria, cu scorul de 23-20, duminică, în Sala Polivalentă.

Vicecampioana României, fără conducătoare de joc ca Eliza Buceschi şi Alicia Fernandez Fraga (ambele accidentate), nu a făcut un joc prea bun şi are şanse minime de a prinde play-off-ul. Rapid a suferit a cincea înfrângere la rând în Champions League.

Rapid a condus de doar trei ori, cu 4-3, 5-4 şi 6-5, după care Ferencvaros a preluat controlul şi la pauză avea cinci goluri în plus pe tabelă (16-11). Rapid nu a reuşit decât să reducă ecartul la două goluri, 20-22, dar în cele din urmă vicecampioana Europei a câştigat cu 23-20.

În celelalte meciuri din grupă, sâmbătă, Vipers Kristiansand a învins-o pe MKS Zaglebie Lubin cu 28-24, Krim Mercator Ljubljana a pierdut acasă cu Ikast Handbold, cu 28-34, iar duminică, Metz Handball a trecut de Team Esbjerg cu 36-31.

În penultima etapă, Rapid va juca în deplasare cu MKS Zaglebie Lubin, pe 10 februarie.

Clasament

1. Metz Handball 20 puncte
2. Team Esbjerg 18
3. Ikast Handbold 17
4. Vipers Kristiansand 13
5. Krim Mercator Ljubljana 11
6. FTC-Rail Cargo Hungaria 10
7. CS Rapid Bucureşti 7
8. MKS Zaglebie Lubin 0

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă