15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportHandbalCSM București, în „careul de ași” al Cupei României la handbal feminin

CSM București, în „careul de ași” al Cupei României la handbal feminin

Formația de handbal feminin CSM București, deținătoarea titlului, s-a calificat la turneul Final Four al Cupei României după ce s-a impus categoric în fața celor de la CSM Slatina, cu scorul de 37-25, în Sala Apolo.

Cea mai bună marcatoare a „tigroaicelor” a fost Crina Pintea, care a perforat poarta adversarelor de 11 ori, în timp ce Cristina Neagu şi Elizabeth Omoregie au reuşit câte 6 goluri.

Alături de CSM, în „careul de ași” al Cupei României s-au mai calificat CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, HC Dunărea Brăila şi CSM Târgu Jiu.

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a dispus, pe teren propriu, de formaţia de eşalon secund CSU Ştiinţa Bucureşti, cu scorul de 34-19. Florina Chintoan a fost cea mai bună marcatoare a învingătoarelor, cu 11 goluri.

HC Dunărea Brăila a învins şi ea o echipă de Divizia A, pe CSM Corona Braşov, cu 28-26, sub Tâmpa. Aneta Udriştioiu a înscris 5 goluri, Jessica Quintino 4, iar Kristina Liscevic, Jelena Lavko, Meike Schmelzer, Corina Lupei şi Mireya Gonzalez, câte 3.

CSM Târgu Jiu a trecut de CS Dacia Mioveni 2012 cu 26-21, condusă de Alexandra Gavrilă 6 goluri şi Ana Cătălina Ciolan 5 goluri.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă