19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportHandbalO jucătoare de bază de la CSM București și-a anunțat retragerea

O jucătoare de bază de la CSM București și-a anunțat retragerea

Siraba Dembele-Pavlovic, handbalista echipei CSM Bucureşti, a anunţat că a decis să pună capăt carierei sale sportive la finalul acestui sezon.

„O exprimasem deja, mai mult sau mai puţin, în 2022, dar de data aceasta, cu siguranţă, îmi opresc cariera sportivă la sfârşitul sezonului. Chiar dacă din punct de vedere fizic încă mă simt în mare formă la vârsta de 36 de ani, cred că este momentul potrivit”, a precizat jucătoarea franceză într-un comunicat.

Siraba Dembele-Pavlovic este a doua marcatoare din istoria echipei Franţei, cu 848 de goluri în 291 de selecţii. Ea este jucătoarea care a îndeplinit cea mai lungă perioadă rolul de căpitan al Les Bleues.

Ea şi-a anunţat retragerea cu ocazia meciului câştigat de Franţa în faţa Suediei (24-22), la Montbeliard, la finalul căruia a fost organizată o ceremonie pentru omagierea mai multor jucătoare franceze emblematice.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă