17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportGigi Becali nu mai e deputat. Postul său, vacantat. Urmează alegeri în...

Gigi Becali nu mai e deputat. Postul său, vacantat. Urmează alegeri în colegiul din Sectorul 6

Gigi Becali nu mai e deputat după ce Camera Deputaţilor a luat act, miercuri, că patronul echipei Steaua a fost încarcerat după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN.

Cum postul de deputat al lui Becali a fost vacantat, urmează ca în colegiul din Sectorul 6 în care a fost ales omul de afaceri să fie organizate alegeri parlamentare, transmite Realitatea TV.

Citeşte şi Mihai Stoica: Sperăm ca Gigi Becali să fie eliberat din închisoare pe 4 sau 5 iunie

Gigi Becali a fost condamnat condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN. Becali va sta în închisoare trei ani ca urmare a contopirii pedepsei de doi primite în Dosarul terenurilor cu cea de trei ani de închisoare cu suspendare primită în Dosarul sechestrării.

Totodată, Înalta Curte mai judecă şi recursul făcut de DNA la sentinţa în Dosarul valiza, caz în care procurorii au cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare.

La termenul de luni, Becali a recunoscut că adnotat documente ca să nu piardă bani. Verdictul este aşteptat în data de 4 iunie.

Citeşte şi DOSARUL VALIZA. Gigi Becali îşi recunoaşte vinovăţia: “Am antedatat documente”. Pronunţarea, pe 4 iunie

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...
Ultima oră
Pe aceeași temă