15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportGeoană: Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat prezidenţialele

Geoană: Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat prezidenţialele

Senatorul PSD Mircea Geoană, fost candidat la Preşedinţie, susţine că Traian Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat prezidenţialele din 2009, social-democratul afirmând că preşedintele “aşa a câştigat al doilea mandat” la Cotroceni.

“Domnul Traian Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat alegerile prezidenţiale din 2009. Cum persoane decedate au votat, cum la Paris a fost un vot la 13 secunde, cum s-au tipărit buletine de vot în plus, cum s-au modificat procesele verbale. Domnul Băsescu ştie mai bine ca oricine toate aceste lucruri, pentru că aşa a câştigat al doilea mandat de preşedinte. Am trimis în 2009 sute de mii de dovezi la CC, fără a fi măcar analizate. Şi dacă tot ştie atât de bine cum s-au fraudat alegerile prezidenţiale din 2009, de ce nu ne spune şi nouă cum a făcut? Astfel vom şti cum putem preveni astfel de situaţii total nedemocratice şi ilegale pe viitor”, afirmă Geoană în comunicat de presă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, despre rechizitoriul din dosarul lui Liviu Dragnea privind fraudarea referendumului, că acelaşi mecanism a fost folosit de PSD în 2009, la alegerile prezidenţiale, transmite Mediafax.

Preşedintele a arătat că a citit o parte din rechizitoriul din dosarul lui Liviu Dragnea privind fraudarea referendumului, şi a arătat că îl va citi integral până miercuri, pentru că documentul prezintă “o epopee a furtului în campanie”.

“Cu acelaşi mecanism au mai furat o dată, cel puţin în 2009, iar în 2004 am suspectat calculatorul. Dar în 2009, la alegerile prezidenţiale, PSD a utilizat exact acelaşi mecanism de furt”, a declarat preşedintele Traian Băsescu.

Cele mai citite

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă