21.7 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSportGenk a câştigat Supercupa Belgiei. De ce nu a jucat Ianis Hagi

Genk a câştigat Supercupa Belgiei. De ce nu a jucat Ianis Hagi

Ianis Hagi, deși recent introdus în lotul lui Genk, nu a jucat în această partidă. Hagi a stat pe banca de rezerve pe toată durata celor 90 de minute ale meciului.

Dimitri De Conde, directorul sportiv al lui Genk, anunța acum câteva zile că Ianis Hagi (20 de ani) va debuta, în noua lui formație, în meciul contra lui Mechelen.

„Oferă echipei creativitate. Suntem foarte fericiți să-l aducem pe Ianis la noi”, explica Dimitri De Conde.

Potrivit presei din Belgia, Ianis Hagi ar fi fost transferat la Genk în schimbul sumei de patru milioane de euro.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă