2.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăSportGabriela Firea: Vom începe acțiune de curățare a clădirilor din centrul Bucureștiului

Gabriela Firea: Vom începe acțiune de curățare a clădirilor din centrul Bucureștiului

Primarul General al Capitalie Gabriela Firea, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că autoritățile din București vor face eforturi în perioada următoare pentru a curăța străzile și magazinele care nu au fost curățate în ultimele luni. Potrivit celor spuse de Gabriela Firea, în zona centrală ar fi foarte multe clădiri care arată foarte rău, iar în perioada următoare se va încerca curățarea acestora.

"Multe zone din București arată deplorabil. Am început să luăm măsuri și i-am contactat pe proprietari pentru a-i înștiința că aceste clădiri din zona de centru a Capitalei nu ar trebui să fie murdare și desenate. În zona centrală, unde vin foarte mulți turiști, sunt foarte multe cladiri care nu au vitrinele curățate, ci sunt pline de mizerie.

Vor amplasate mai multe tomberoane, iar polițiștii vor fi mai vigilenți. În imobilele de deasupra teraselor vor fi luate măsuri ca familiile care locuiesc acolo să păstreze curățenia.

Ne pregătim ca în perioada Sărbătorilor de Paști, Calea Victoriei să devină o cale pietonală", a declarat Gabriela Firea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă