11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFrunda: Adversarii UDMR la alegeri nu sunt PPMT şi PCM, ci dezamăgirea...

Frunda: Adversarii UDMR la alegeri nu sunt PPMT şi PCM, ci dezamăgirea oamenilor si absenteismul

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, miercuri, că “marii adversari” ai Uniunii la alegeri nu sunt PPMT şi PCM, ci “dezamăgirea oamenilor şi absenteismul”, adăugând că PPMT “împarte maghiarimea”, iar PCM nu are nicio altă opţiune decât “să se bată”.

Gyorgy Frunda a declarat, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că “adversarii mari ai UDMR în alegeri” nu sunt PCM şi PPMT, ci “dezamăgirea oamenilor şi absenteismul la vot”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Senatorul a afirmat că singurul scop al PPMT este ca UDMR să nu intre în Parlament.

Potrivit lui Frunda, atunci când un partid se înfiinţează cu un an înainte de alegeri, precum PPMT, acesta nu doreşte să facă alianţe cu formaţiunea căreia “îi cere moartea”, respectiv UDMR.

Senatorul a spus că reprezentanţii PPMT sunt interesaţi de alianţe cu UDMR doar în zonele în care nu au nicio şansă şi a acuzat liderii PPMT că au ca scop ca Uniunea să nu mai intre în Parlament, ştiind că nici ei nu vor reuşi.

“Nu UDMR împarte maghiarimea din Transilvania, ci ei (PPMT – n.r.), cu ajutorul prietenilor lor de la Budapesta”, a spus senatorul UDMR.

Totodată, Frunda a afirmat că nici cealaltă formaţiune politică maghiară din Transilvania, PCM, nu are intenţia de a se alia cu UDMR, întrucât nu are nicio altă opţiune decât “să se bată”.

“Cei care îi votează (pe reprezentanţii PPMT şi PCM – n.r.) sunt cei 10 la sută care oricum nu votează UDMR”, a conchis Frunda.

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy a anunţat, miercuri, că va candida din partea Uniunii la Primăria Târgu Mureş,

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă